Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 Κατά τη χθεσινή ανοιχτή συνέλευση της Κίνησης Ανένταχτων Πολιτών "ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ", αποφασίστηκε η παρέμβαση της Κίνησης στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαίου 2014.
 Η απόφαση πάρθηκε σαν αποτέλεσμα της διαπίστωσης ότι το ίδιο πολιτικό κατεστημένο που έχει οδηγήσει τη Χώρα στην καταστροφή, ετοιμάζεται (με τους γνωστούς κατά Δήμους εκπροσώπους του και μηχανισμούς) μέσα από τη διαδικασία των εκλογών αυτών, να ανανεώσει τη θητεία της εξουσίας του επί της ζωής μας και τής καταστροφικής πρακτικής του, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.
 Η Κίνηση Ανένταχτων Πολιτών "ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ", πιστεύουμε ότι η γνωστή σε όλους τους πολίτες ως τώρα πρακτική (της λεηλασίας του Δημόσιου πλούτου προς όφελος των "ημετέρων" του συστήματος, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο) που κατέστρεψε τη Χώρα και τους Δήμους της, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θα είναι παράλογο, άκρως επιβλαβές και αμετακλήτως ασυγχώρητο.
 Ο μόνος σίγουρος δρόμος για το οριστικό ξερίζωμα αυτής της ολέθριας για τον τόπο (και για κάθε πολίτη) πρακτικής, δεν αρκεί να είναι μόνον η απόρριψη του πολιτικού προσωπικού αυτού του κατεστημένου, στον κάλαθο αχρήστων της ιστορίας.
Η απόρριψη αυτή, θα πρέπει απαραιτήτως, να συνοδεύεται από την ταυτόχρονη ανατρεπτική αλλαγή στον τρόπο ανάδειξης της Δημοτικής Ηγεσίας.
 Προτείνουμε, (αντί της συγκατάβασης του Δημότη στα πρόσωπα που υποδεικνύει το κομματικό κατεστημένο) ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΊΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ.
 Μία ηγεσία που, πέραν των τοπικών προβλημάτων, θα προτάξει αποτελεσματική ασπίδα προστασίας στη λαίλαπα των μέτρων που απειλούν με αφανισμό την κάθε Ελληνική οικογένεια. Μέτρων που επιβάλλονται από τις δυνάμεις στις οποίες έχει παραδοθεί άνευ όρων η διαχείριση της Εθνικής μας Οικονομίας , στα οποία η "Βουλή των άβουλων" συγκατανεύει (αντιστεκόμενη ρητορικά, εν μέρει, για τα μάτια, προκειμένου να νομιμοποιεί την Κυβέρνηση) ώστε αυτή να επιτηρεί την αυστηρή εκτέλεσή τους.
 Μία τέτοια Δημοτική ηγεσία, δεν μπορεί να απαρτίζεται από πρόσωπα που συνθέτουν το άρρωστο και ένοχο της γενικής καταστροφής πολιτικό κατεστημένο και υπηρετούν αυτή την εθελόδουλη πολιτική όλου του κομματικού φάσματος.

 Καλούμε, λοιπόν, κάθε (απαλλαγμένο από κομματικές παρωπίδες κάθε χρώματος) συμπολίτη του Δήμου Θερμαϊκού, που συμφωνεί με τα παραπάνω, να συμβάλλει, τόσο στην εντόπιση των προβλημάτων και τη ζητούμενη λύση τους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, όσο και στην υπόδειξη των προσώπων που θα επιλέξουμε (όλοι μαζί) και θα προτείνουμε να εκπροσωπούν τις αποφάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.
 Προς το σκοπό αυτόν, ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ και ΩΡΑ 18.00, ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΠΕΡΑΙΑΣ (οδός Ρωμανού) θα λειτουργεί ΑΝΟΙΧΤΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΊΚΩΝ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

 Σημείωση: Τα πρόσωπα της Συντονιστικής Επιτροπής της Κίνησης "ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ", έχουν δηλώσει ότι παραιτούνται εκ των προτέρων από κάθε θέση υποψηφιότητας για κάθε θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο ή στη Δημαρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: